Република България ● Община Смядово

Национална програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради

24.02.2015 г.
Днес в Областна администрация Шумен бяха подписани първите четири тристранни договора за саниране на многофамилни жилищни сгради. И четирите договора са за саниране на сгради в гр. Смядово.
18.02.2015 г.
Днес бяха подписани договорите между Община Смядово и представителите на сформираните четири нови Сдружения по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради. Предстои договорите да бъдат подписани и от областния управител. Община Смядово е сред първите общини не само в област Шумен, но и в страната, които следвайки Методическите указания на Министерството на регионалното развитие, успяха да подготвят, спомогнат и съдействат на желаещите собственици на апартаменти да направят всички необходими документи за кандидатстване по Националната програма за енергийна ефективност.
22.01.2015 г.
НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ЗА ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ В МНОГОФАМИЛНИТЕ ЖИЛИЩНИ СГРАДИ Важно съобщение за домоуправителите на многофамилните жилищни сгради
21.01.2015 г.
Във връзка със стартирането на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради, Министерство на регионалното развитие и благоустройството заедно с Министерство на финансите и Българската банка за развитие разработи проект на пакет от документи, включващи методически указания към общините и сдруженията на собствениците, както и необходимите образци за кандидатстване по програмата.
Subscribe to Национална програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради
Национална програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради | Общинска администрация Смядово

Грешка

Съобщение за грешка

Recoverable fatal error: Argument 1 passed to xmlsitemap_node_create_link() must be an instance of stdClass, boolean given, called in /var/www/smyadovo.bg/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module on line 28 and defined in xmlsitemap_node_create_link() (line 194 of /var/www/smyadovo.bg/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module).
The website encountered an unexpected error. Please try again later.