Република България ● Община Смядово

Езици

Кметът на община Смядово награди изявени ученици

сряда, 05.12.2018 г.
Категория: 

Смядовските ученици неведнъж са доказвали на национални и международни състезания, че притежават добри знания и иновативни идеи.

В навечерието на светлите Коледни и Новогодишни празници г-жа Иванка Петрова Кмет на община Смядово, награди изявени ученици, завоювали призови места в национални олимпиади, състезания и конкурси.

Тържествената церемония се състоя на 5 декември, сряда, от 14:00 часа в Конферентната зала на Община Смядово.

Кметът г-жа Петрова връчи грамота, плакет и предметна награда:

За участие и отлично представяне в ХХVІ Национален ученически конкурс „110 години независима България“, организиран от НК „Родолюбие“ през 2018/2019 учебна година

  1. Магдалена Павлова – Х клас
  2. Петя Андонова – VІІІ клас
  3. Преслава Ефтимова – VІІІ клас

За участие и отлично представяне в Национален ученически конкурс „НП „Рила“-познат и непознат“ – 2018/2019 учебна година

  1. Весела Жечева – Vа клас
  2. Ивета Тодорова – ІХ клас
  3. Даниел Гинев – ІХ клас

За участие и отлично представяне в Национална ученическа конференция по гражданско образование „Семейство – училище – общество“ – гр. Добрич, м. май, 2018 г.

  1. Ивета Тодорова – ІХ клас
  2. Даниел Гинев – ІХ клас
  3. Симона Петрова – ІХ клас
  4. Владислав Стоянов – ІХ клас

Кметът г-жа Петрова поздрави изявилите се ученици, и отбеляза, че с постиженията си дават най-голямото основание за гордост на общината ни. Тя призова учениците, развивайки себе си, да не забравят за Смядово и да се върнат тук, за да приложат наученото. Тя пожела още много успехи и награди.

Награди от Кмета получиха и ръководителите на децата - г-жа Росица Георгиева, г-жа Росица Димитрова и г-жа Дарина Димитрова, която сподели за получена поредна награда на учениците от СУ "Св. Св. Кирил и Методий"-гр. Смядово в V -ти национален конкурс "Най-усмихнат клас на България"-2018 г.