Република България ● Община Смядово

Езици

Съобщение

вторник, 08.12.2015 г.
Категория: 

Покана за участие в Световно специализирано изложение ЕКСПО 2016

ЕКСПО 2016, Анталия  е от първата категория A1  Световно специализирано изложение и ще бъде проведено в периода от 23 април до 30 октомври 2016 година на тема „Цветя и деца“ под мотото „Зелен живот за бъдещите поколения”.

            Българското национално участие в Световното специализирано изложение ЕКСПО 2016, Анталия е под егидата на Министерство на земеделието и храните и се организира от Националния съюз на градинарите в България. Изложението ще бъде на площ от 1320 кв.м., състояща се от закрита площ - павилион от 250 кв.м. и 1070 кв.м. експозиция от градини.

            Подчинена на мотото "БЪЛГАРИЯ –  ЧИСТА ПРИРОДА ЗА БЪДЕЩИТЕ ПОКОЛЕНИЯ" националното участие ще бъде обединено в няколко тематични направления:

  • Биоразнообразие - екологични и натурални продукти, етерични масла и биологични козметични продукти за деца и възрастни
  • Минерални води и термални извори – здраве, отдих, релакс и СПА туризъм
  • „Мама, татко и аз” – спорт, релакс, отдих и туризъм;
  • Храни, напитки и гастрономия;

За Световното специализирано изложение EXPO 2016 - Анталия,  фирма ЕКСПОЦЕНТЪР ООД  е поела цялостната техническата подготовка по проектирането, изграждането, обслужването и представянето на всички участници в Българската национална експозиция и градина.

Желаещите да се включат могат да посетят сайтовете за подробна информация – www.bg-antalia.my-expo.com; www.bnhu.bg;  www.expocenter-bg.com или да подадат следните документи: Заявка – Договор и/или Заявка – Договор за организиране на съпътстващо мероприятие.