Република България ● Община Смядово

Езици

Съобщение

сряда, 24.06.2015 г.
Категория: 

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

За пета поредна година bTV Media Group, неправителствени организации и институции организират кампания за масово почистване. През 2015 г. събитието е под наслов "Да изчистим България заедно". Петото издание на инициативата включва организиране на 5 еднодневни акции за почистване на най-уязвимите зони – градска среда, места за отдих и спорт, детски площадки, природни паркове и защитени територии, както и речни корита и водоеми.

Уведомяваме Ви, че Община Смядово подкрепя кампанията на bTV „Да изчистим България заедно”.

Остана последната определена дата за почистване. Това е 27 юни – почистване на водоеми и реки.

Ако някои от Община Смядово желае да почисти места около язовир Качица, язовир Янково и по поречието на реките Брестова и Смядовска може да получи чували и ръкавици от офиса на Общинското предприятие „Чистота, озеленяване и благоустройство“ гр. Смядово, намиращ се на адрес: гр. Смядово, ул. „Славянска“ №2. При получаването на чувалите и ръкавиците трябва да се посочи мястото на почистване, както и мястото, на което ще се оставят събраните отпадъци, за да се изготви график и да се организира извозването им. Извозването на отпадъците е ангажимент на Общинското предприятие „Чистота, озеленяване и благоустройство“ гр. Смядово.

Очакваме Ви.

Нека заедно превърнем България и Община Смядово в едно по-чисто и уютно място. Да мислиш за околната среда означава да мислиш за себе си.

 

ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ СМЯДОВО